VERHALEN VAN ONZE SPORTERS

PERSOONLIJKE VERHALEN

De Stichting Sport en Transplantatie brengt sport en bewegen voor getransplanteerden en levende donoren in Nederland naar een steeds hoger niveau en zet de verbindende kracht van TransFit in voor een positieve impact op fitheid en orgaandonatie.

Er is geen betere manier om dat te begrijpen dan de verhalen van sportende getransplanteerden, of getransplanteerde sporters te lezen. Elk verhaal met een bijzondere reis.

Wij proberen elke maand een nieuw verhaal te publiceren. Je kunt ze ook op de sociale media vinden en soms zelfs in de publieke media. Wij hopen dat ze je kunnen inspireren. Het is zo enorm de moeite waard.

Je kunt ons helpen meer mooie verhalen te maken.

Door de vriendenloterij kunnen wij meer getransplanteerden laten sporten en bewegen.

Steun ons via de Vriendenloterij.

Sport is mijn lust en mijn leven

"DE JONGSTE SPORTER 10 JAAR LATER"

Onze jongste sporter Sieb Stiemer heeft zijn verhaal op papier gezet. Het speciale aan dit verhaal is dat Sieb vandaag exact 10 jaar geleden “the gift of life” heeft mogen ontvangen.

Wederom een topper en zijn verhaal hoe hij gewoon weer kon gaan sporten.

"SPORT IS MIJN LUST EN MIJN LEVEN"

Ik ben Erik Paalvast, getrouwd met Terry, drie prachtige zonen, een lieve schoondochter en twee kleinkinderen, mijn oogappeltjes.
Toen ik ruim 30 jaar geleden bij de huisarts langs moest…. lees meer
Sport is mijn lust en mijn leven

"NOG GEEN TRAINING OVERGESLAGEN"

Ik ben Jimmy Vorstenbosch en drie keer nier getransplanteerd. Ik ben een fanatiek voetballer met erg veel ervaring op het veld. In december 2018 kreeg ik te horen van mijn dokter over TransFit en sporten na een transplantatie. De reden dat ik nierpatiënt ben is …. lees meer

"SPORT IS MIJN UITLAATKLEP"

Ik ben Mario Lefevere 59 jaar en nierpatiënt sinds 2000 en ontving in 2003 een postmortale nier. De oorzaak van mijn nierfalen is nooit bekend geworden. Samen met mijn vriendin, mijn steun en toeverlaat, zijn we na de transplantatie weer gaan opbouwen. Na jaren van bijna niets kunnen doen, gaan we er samen weer op uit.
Sport is mijn uitlaatklep
We leven gezond

"WE LEVEN GEZOND"

Ik ben Nico Zonneveld . Ik was doodziek en toen ik ruim 25 jaar geleden van mijn vrouw een nier kreeg kon ik mijn kleinkinderen zien opgroeien. Ik sport veel, golf is een grote hobby van mij.
Lees meer

Denk je nu: hier wil ik bijhoren ?

Dit wil ik ondersteunen?

Wil je meer informatie?

"NOOIT GEDACHT ZOIETS NOG TE KUNNEN MEEMAKEN"

ONZE BROCHURE

CONTACT
Stichting Sport en Transplantatie

Contact of post sturen

KvK: 41194401
RSIN: 80207357

NOCNSF en Transfit
NOCNSF en Transfit
Geverifieerd door MonsterInsights