ZET DE EERSTE STAP EN SCHRIJF JE HIER IN ALS LID

Word lid van onze stichting

Je kunt donateur-lid worden van stichting Sport en Transplantatie als:

1. Orgaan- of (allogeen) stamcel-getransplanteerde.

2. Je op een wachtlijst staat voor een orgaan- of (allogene) stamceltransplantatie.

3. Donor een nier, lever of stamcellen hebt gedoneerd.

Als lid ben je formeel een donateur van de stichting en ondersteun je de ontwikkeling van de drie pilaren van het TransFit-programma; Informeren, Bewegen, Sporten.

Als donateur-lid kun je, afhankelijk van de vorm van jouw lidmaatschap, deelnemen aan meer of minder sport- en beweegactiviteiten. De drie verschillende vormen, en de bijdrage kun je hieronder vinden. Je kunt de jaarlijks, aan het eind van het jaar de vorm aanpassen. 

Stichting Sport en Transplantatie is een erkende ANBI stichting en heeft het betrouwbaarheidskeurmerk van het CBF. Als je ons werk wil steunen kan dat ook als je niet getransplanteerd bent. Ga daarvoor naar de pagina STEUN TRANSFIT

Wil je lid worden? Vul onderstaand aanmeldformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Velden met een * zijn verplicht.

INFORMATIEF LID

€1,50 EURO PER MAAND/18,00 PER JAAR

Informatie ontvangen over sport en bewegen na transplantatie.

Wij sturen je informatie via nieuwsbrieven en jaarlijks het  jaarbulletin.

Je mag in totaal drie keer meedoen aan een training.

Uiteraard ben je welkom op de jaarlijks TransFit sportdag.

RECREATIEF LID

€ 3,00 EURO PER MAAND/36,00 PER JAAR

Meetrainen en dezelfde info als een INFORMATIEF lid

Je kunt deelnemen aan alle trainingen, evenementen en clinics van TransFit in Nederland en de Europese Spelen kan. Dit na een bijdrage voor de administratieve kosten. Deelname aan de World Transplant Games is in deze vorm niet mogelijk.

WEDSTRIJD LID

€5,00 EURO PER MAAND/60,00 PER JAAR

Onbeperkt trainen en deelnemen aan nationale en internationale wedstrijden.

Je kunt onbeperkt meedoen aan de trainingen. Je mag deelnemen aan al onze evenementen en aan de European en of World Transplant Games (WTG) –  je moet dan wel twee jaar in deze vorm lid zijn*

Je kunt het onderstaande nieuwe formulier gebruiken. Mocht je problemen ondervinden stuur dan een berichtje via de contactmail

De automatische incasso is in 2024 nog niet beschikbaar, je krijgt daarom dir jaar nog een factuur voor de jaarlijkse bijdrage (of een deel daarvan).  Vink deze gewoon aan, wanneer we overgaan op automatische incasso zullen we  voorafgaand nog toestemming aan jou vragen.

Spelregels inschrijven als donateur-lid

1. Je doneert steeds voor een jaar en je kunt deze niet gedurende het jaar terugvragen.

2. Elk laatste kwartaal van het jaar kun je aangeven of je terug wilt naar een minder intensieve vorm van lidmaatschap. Je geeft dat voor  15 december van dat lopende jaar aan ons door.

3. Je kunt altijd je donateur-lidmaatschap ‘upgraden’, in dat geval betaal je de resterende (volledige) kwartalen.

4. Als je wilt deelnemen aan de WTG of EDTSC ben je minstens 2 jaar wedstrijdlid, dw.z. dat je twee jaar achtereen de daarbij behorende donatie hebt voldaan. Op die manier draag je bij aan de voorbereiding en het internationale lidmaatschap van de stichting. (In bijzondere gevallen kunnen we daar als bestuur een uitzondering voor maken.)

5. De donatie wordt voor 1 april van elk jaar betaald. Als je te laat bent kun je niet meer meedoen met sportactiviteiten. Heb je uiterlijk 1 juli nog niet betaald dan schrijven we je uit als lid.

6. Uitschrijven als lid kan via het email aan leden@transfit.nl. Dat mag telkens per eerste van elk kwartaal, echter jouw donatie is telkens voor een jaar, tussentijdse restitutie van donaties is niet mogelijk (zie punt 1).

7. Als je jezelf inschrijft ga je akkoord met deze spelregels

"IK WIL ZO FIT MOGELIJK WORDEN EN BLIJVEN"

ONZE BROCHURE

 

CONTACT
Stichting Sport en Transplantatie

Contact of post sturen

KvK: 41194401
RSIN: 80207357

NOCNSF en Transfit
NOCNSF en Transfit
Geverifieerd door MonsterInsights