WORDT LID EN BLIJF FIT

Lid worden van stichting Sport en Transplantatie

Je kunt donateur-lid worden van stichting Sport en Transplantatie als je behoort tot een van de volgende drie groepen:

1. Je bent orgaan- of (allogeen) stamcel-getransplanteerd.

2. Je staat op een wachtlijst voor een orgaan- of (allogene) stamceltransplantatie.

3. Je hebt als levende donor een nier, lever of stamcellen gedoneerd.

Als lid ben je formeel een donateur van de stichting en ondersteun je de ontwikkeling van de drie pilaren van het TransFit-programma; Informeren, Bewegen, Sporten. Als donateur-lid kun je, afhankelijk van je soort lidmaatschap deelnemen aan sport- en beweegactiviteiten.

Stichting Sport en Transplantatie is een erkende ANBI stichting en heeft het betrouwbaarheidskeurmerk van het CBF. Als je ons werk wil steunen kan dat ook als je niet getransplanteerd bent. Ga daarvoor naar de pagina STEUN TRANSFIT

Wil je lid worden? Vul onderstaand aanmeldformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Velden met een * zijn verplicht.

ALS LID BEN JE OOK DONATEUR VAN TRANSFIT

Jouw lidmaatschapsgeld is formeel een donatie omdat we een stichting zijn. Je donatie wordt gebruikt om de mogelijkheden voor sport en bewegen in Nederland te vergroten. Een donateur-lid beweegt of sport onder de vlag van TransFit.

Als je bent getransplanteerd zijn er drie vormen van donateur-lidmaatschap : INFORMATIEF, RECREATIEF of WEDSTRIJD. Afhankelijk van de gekozen donatievorm kun je meer of  minder gebruik maken van de activiteiten. Lees onderaan meer over de verschillende vormen.

Als je nog op de wachtlijst staat adviseren wij je te kiezen voor INFORMATIEF of RECREATIEF lidmaatschap, afhankelijk van je conditie en mogelijkheden.

Als je een levende donor bent adviseren wij je ook om te kiezen voor een INFORMATIEF of RECREATIEF lidmaatschap. In het eerste geval volg je ons en houden wij je op de hoogte via de Nieuwsbrief, in het tweede nodigen wij je van harte uit om met ons mee te sporten. ( en voor een levende donor geldt dat hij of zij mee kan doen met eventuele donor-activiteiten op de WTG of ETDSC)

Je schrijft je in voor een heel jaar.  Wanneer je gedurende het jaar lid wordt vragen we om het aantal resterende (volledige) kwartalen te betalen en wij vragen om je donatie verder altijd aan het begin van het jaar te voldoen om de administratieve werklast en kosten te verlagen.

Je bent getransplanteerd

Als jij getransplanteerd bent en voldoende gerevalideerd dan heten we je van harte welkom.  Je kunt bij ons werken aan jouw eigen fitheid en jouw persoonlijke doelen. En je steunt ons gezamenlijke werk om sporten beter toegankelijk te maken en de bijzonder betekenis van de “Gift of Life’ te laten zien.

Je kunt lid worden op jouw gewenste niveau. Afhankelijk van het niveau kun je aan meer of minder onderdelen deelnemen. Als je meewil naar de WTG of ETDSC dan is een “wedstrijd’ lidmaatschap een voorwaarde.

Je staat op een wachtlijst

Sta je op de wachtlijst voor een orgaan- of stamceltransplantatie dan kun je nu al lid worden. Zo kun je zien wat er na een transplantatie mogelijk kan worden. We adviseren je om een Informatief of Recreatief lidmaatschap te kiezen.

Met een informatief lidmaatschap houden we je op de hoogte. Bij een recreatief lidmaatschap kun je jouw fitheid op peil houden door mee te sporten. We vragen je dan wel om nauw contact te houden met jouw arts. Een wedstrijd lidmaatschap is meestal pas zinvol na transplantatie.

Je bent een Donor

Als jij een nier, een lever of stamcellen hebt gedoneerd en je wil samen met getransplanteerden sporten of bewegen dan heten we je van harte welkom. Jij kunt ons werk steunen en daarnaast via sport ervaren wat jouw bijzondere gift betekent.

Als je lid wil worden, adviseren we je te kiezen tussen een Informatief of recreatief lidmaatschap. Je hebt dan de voordelen die daarbij horen. Je kunt daarbij in beide gevallen altijd deelnemen aan specifieke sportonderdelen op de WTG of ETDSC als deze voor donoren worden aangeboden.

INFORMATIEF LID

VOOR 1,50 EURO PER MAAND

Dit kies je als je informatie wil over sport en beweging en  hoe je via sporten jouw gezondheid op peil kunt houden na transplantatie.

Met jouw donatie hou je onze stichting in stand en draag je bij aan onze campagne voor onderzoek naar de effecten of aanpak van sport en bewegen na een transplantatie.

Wij sturen je informatie via nieuwsbrieven en jaarlijks het  jaarbulletin.

Je mag in totaal drie keer meedoen aan een training zodat je wat leert over die sport en kunt praten over ervaringen met anderen.

Uiteraard ben je welkom op de jaarlijks TransFit sportdag waar we sporten introduceren en nieuwe informatie geven.

Voor TransFit evenementen zullen we je uitnodigen en vragen dan (soms) om een kleine bijdrage in de kosten.

Hiervoor doneer je jaarlijks  voor 1 april een bedrag van 18 Euro.

RECREATIEF LID

VOOR 3,00 EURO PER MAAND

Dit kies je als je wil trainen om een persoonlijke prestatie te behalen of om  regelmaat in bewegen op te bouwen.

Met jouw donatie streven we naar het verlagen van de drempels die op het pad van herstel liggen. Natuurlijk draag je ook bij aan onze organisatie en onderzoek.

Je krijgt dezelfde informatie als een INFORMATIEF lid en je krijgt info over activiteiten in Nederland.

Je kunt als recreatief lid aan alle trainingen en clinics deelnemen en aan alle TransFit evenementen in Nederland.

Deelnemen aan de Europese Spelen kan als je daarvoor voldoende hebt getraind. We vragen dan een kleine bijdrage voor administratieve kosten.

Deelname aan de World Transplant Games is in deze vorm niet mogelijk.

Hiervoor doneer je jaarlijks voor 1 april een bedrag van 36 Euro.

WEDSTRIJD LID

VOOR 5,00 EURO PER MAAND

Dit kies je als je de ambitie hebt om prestaties te behalen of aan nationale en zelfs internationale wedstrijden deel te nemen.

Door jouw donatie ondersteunen we het mogelijk maken van prestaties. Je helpt mee met het internationaal opbouwen van de TRANSPLANT Sport via de WTG-Federatie.

Je krijgt alle informatie, inclusief de informatie over internationale activiteiten.

Je kunt onbeperkt meedoen aan de trainingen en je kunt trainers of ervaren sporters om advies en begeleiding vragen.

Je kunt aan alle TransFit evenementen deelnemen en je mag jezelf inschrijven voor deelname aan Europese Spelen (ETDSC) en de World Transplant Games (WTG).

Om aan de WTG deel te nemen deelnemen moet je minstens twee jaar in deze vorm lid zijn*.

Hiervoor doneer je jaarlijks voor 1 april een bedrag van 60 Euro.

Je kunt het onderstaande nieuwe formulier gebruiken. Mocht je problemen ondervinden stuur dan een berichtje via de contactmail

Spelregels

1. Je doneert steeds voor een jaar en je kunt deze niet gedurende het jaar terugvragen.

2. Elk laatste kwartaal van het jaar kun je aangeven of je terug wilt naar een minder intensieve vorm van lidmaatschap. Je geeft dat voor  15 december van dat lopende jaar aan ons door.

3. Je kunt altijd je donateur-lidmaatschap ‘upgraden’, in dat geval betaal je de resterende (volledige) kwartalen.

4. Als je wilt deelnemen aan de WTG of EDTSC ben je minstens 2 jaar wedstrijdlid, daarmee draag je bij aan de voorbereiding en het internationale lidmaatschap van de stichting. (In bijzondere gevallen kunnen we daar als bestuur een uitzondering voor maken.)

5. De donatie wordt voor 1 april van elk jaar betaald. Als je te laat bent kun je niet meer meedoen met sportactiviteiten. Heb je uiterlijk 1 juni nog niet betaald dan schrijven we je uit als lid.

6. Uitschrijven kan via het formulier hieronder. Dat mag op elk moment, echter jouw donatie is telkens voor een jaar. Restitutie van donaties is niet mogelijk.

SCHRIJF MIJ UIT ALS DONATEUR-LID

4 + 4 =

"IK WIL ZO FIT MOGELIJK BLIJVEN"

Gegevens
Stichting Sport en Transplantatie
Adres: Neem contact op
KvK: 41194401
RSIN: 80207357

FOLDER 2022

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:

en

Geverifieerd door MonsterInsights