VOLLEYBAL

OVER VOLLEYBAL

Volleybal zit verankerd in de Nederlandse sportgeschiedenis. Het Nederlands Transfit Volleybalteam heeft ook een naam hoog te houden: de Nederlandse volleybalmannen en -vrouwen hebben al flink wat medailles gewonnen bij diverse World Transplant Games!

Daarnaast is het natuurlijk ook gezellig om samen een wedstrijd te spelen, dat kan op ieder niveau.

Bij het volleybalteam spelen we deze sport met een gemengd team. In ons gezellige team is er ruimte voor sport, humor, een luisterend oor  en willen we  lekker volleyballen.

WAAR EN WANNEER ?

Het WTG volleybalteam traint altijd onder bezielende leiding van Erik Olthof op afgesproken zondagen, gemiddeld 1x per 5 weken.

We verzamelen rond het middaguur en sluiten af na het eten rond 1700, zodat iedereen met een voldaan gevoel en gevulde maag weer huiswaarts keert.

VOOR WIE?

Wil je gezellig mee volleyballen? Dat kan als je minimaal een jaar geleden getransplanteerd bent. Mag je van je behandelend arts weer sporten en ben je enthousiast om te volleyballen, dan ben je welkom.

Enige ervaring met volleybal is wenselijk maar niet verplicht. Neem gerust vrijblijvend contact op met de sportcoördinator.

 

ONS ADVIES…

 

Kom een keer vrijblijvend meedoen want bewegen blijft belangrijk na transplantatie. Zowel voor je lichaam als voor je geest. Het is prettig om met collega-getransplanteerden te kletsen. We hebben allemaal heftige momenten meegemaakt, en daarom kunnen we ook  relativeren.

Kom lekker eens mee sporten, en ervaar zelf wat je allemaal kan!

 

WAT DOEN WE?

Het volleybalteam traint gemiddeld 1x per 5 weken.

Direct na de World Transplant Games wat minder, en in aanloop naar een nieuwe wereldspelen bouwen we de intensiteit weer op.

Helaas is door het Coronavirus de WTG in Houston van 2021 afgelast maar samen volleyballen kan altijd.

Aanmelden kan via de link. 

HET LAATSTE NIEUWS VAN VOLLEYBAL

Een brief schrijven na Transplantatie

Een brief schrijven aan de nabestaanden van jouw donor. Wanneer en en hoe doe je dat? Het is een vraag die een van onze leden, Aris Jan van Ek, al jaren bezig hield. Hij deed er samen met nabestaande Evera Voskuil onderzoek naar onder...

WTG nieuws

WTG 2023 Perth (AUS) (april) De Early Bird voorinschrijving (iets goedkoper) begint op al op 15 april tot 15 oktober 2022. Je rijgt in de derde week van april een infobulletin over de WTG 2023. Als je vragen heb over kosten, deelname of...

ETDSC nieuws

ETDSC 2022 Oxford (UK) (augustus) De Europese Spelen van 21 tot 27 augustus in Oxford gaan door, met een voorbehoud m.b.t. COVID ontwikkelingen. Uit een deelname enquête blijkt dat we met een grote ploeg van tussen de 30 tot 50 deelnemers...

Programma ETDG bekend

OXFORD 22-28 augustus 2022 Het sport- en activiteiten programma van de European Transplant and Dialysis Games (ETDG) 2022 is bekend gemaakt. Je kunt als TransFit-lid binnenkort een nieuwsbrief van de teammanager verwachten met meer...

Nieren tot spieren actie voor Triathlon

Binnenkort is Tim 10 jaar getransplanteerd! Om dat te vieren gaat hij op 4 december 10 uur fietsen voor de TransFit Triatlon. Het geld dat hiermee opgehaald wordt, wordt gebruikt om het triathlon team binnen TransFit een goede start te...

OVER DE COÖRDINATOR

Naam: Erik Olthoff

“Volgt binnenkort.”

Neem contact op met Erik over Volleybal

4 + 7 =

STEUN JIJ ONZE VOLLEYBAL ?

Kies bij project “Volleybal”

Bedrag

"SAMEN GEWOON WEER EEN PRESTATIE LEVEREN"

ONZE BROCHURE

CONTACT
Stichting Sport en Transplantatie

Contact of post sturen

KvK: 41194401
RSIN: 80207357

NOCNSF en Transfit
NOCNSF en Transfit
Geverifieerd door MonsterInsights