TENNIS

 OVER TENNIS

Tennis bij TransFit is tennis zoals op elke club. Het bijzondere is dat je  training hebt en wedstrijden speelt met en tegen andere getransplanteerden.

Je speelt op je eigen niveau met het doel jezelf te verbeteren. je kunt herstellen en op conditie komen na je transplantatie en op conditie blijven door de sport te doen die jij leuk vindt.

Tennis is een populaire sport en er is bijna altijd wel een tennisbaan in de buurt waar je met een vriend of collega een partijtje kunt spelen. Je kunt op verschillende banen spelen, op gras of gravel. En in de winter kan het ook nog indoor.

Bij TransFit kun je het zo inspannend maken als je zelf wil of aankunt. Zelfs een potje van een half uur heeft al een positief effect.

WAAR EN WANNEER ?

We trainen altijd bij Theo Meijer Sport in Leusden, Plantageweg 6, 3833 AZ Leusden.

De training is op de laatste zondag van de maand van 12:00 tot 15:00. We trainen in januari, februari en maart. mei, juni , september, oktober en november. In december is de training de zondag voor kerst.

VOOR WIE?

Iedere getransplanteerde is welkom en kan meedoen. Begin je net of speel je al jaren op hoog niveau? Bij ons kan het allemaal. Nog op school of al met pensioen, het maakt niet uit.

Wil je gewoon elke maand een balletje slaan met lotgenoten om lekker op conditie te komen en te blijven. Of wil je alles uit jezelf halen en meedoen aan de World Transplant games, de keuze is aan jou.

Het enige dat wij van je vragen is dat je plezier hebt in het tennissen en dat je je inzet naar eigen kunnen.

ONS ADVIES…

Kom een keer met ons meespelen. Als getransplanteerde is het belangrijk om in beweging te blijven. 

Trainen met mensen die ook een transplantatie hebben gehad kan helpend zijn. Zij begrijpen het als je klachten hebt door medicijnen of je ziekte, fysiek of mentaal. Ze zullen je helpen dat stapje extra te zetten maar je tegenhouden als je te veel eist.

Kortom, kom lekker een keer gratis meedoen en merk dat je veel meer bent dan je transplantatie.  

WAT DOEN WE?

Ferry, onze trainer, geeft elke maand een andere training. Denk aan tactische training, conditionele training of technische training.

De training duurt in totaal 3 uur. Tussendoor houden we altijd een pauze zodat iedereen  wat kan eten en drinken om op krachten te blijven. Heb je tussendoor even rust nodig, geen probleem, die kun je gewoon nemen.

Meestal is het eerste deel van de training vol met allerlei oefeningen die we in verschillende samenstellen uitvoeren.

Het tweede deel worden er veelal korte wedstrijden gespeeld, ook in verschillende samenstellingen.

In principe trainen we binnen op tapijtbanen. Pas hier je schoeisel op aan.

Als we buiten kunnen spelen, horen we dat van tevoren zodat je de juiste schoenen, kleding en zonnebrand mee kan nemen. 

Je kunt je aanmelden via de link.

HET LAATSTE NIEUWS VAN TENNIS

Een brief schrijven na Transplantatie

Een brief schrijven aan de nabestaanden van jouw donor. Wanneer en en hoe doe je dat? Het is een vraag die een van onze leden, Aris Jan van Ek, al jaren bezig hield. Hij deed er samen met nabestaande Evera Voskuil onderzoek naar onder...

WTG nieuws

WTG 2023 Perth (AUS) (april) De Early Bird voorinschrijving (iets goedkoper) begint op al op 15 april tot 15 oktober 2022. Je rijgt in de derde week van april een infobulletin over de WTG 2023. Als je vragen heb over kosten, deelname of...

ETDSC nieuws

ETDSC 2022 Oxford (UK) (augustus) De Europese Spelen van 21 tot 27 augustus in Oxford gaan door, met een voorbehoud m.b.t. COVID ontwikkelingen. Uit een deelname enquête blijkt dat we met een grote ploeg van tussen de 30 tot 50 deelnemers...

Programma ETDG bekend

OXFORD 22-28 augustus 2022 Het sport- en activiteiten programma van de European Transplant and Dialysis Games (ETDG) 2022 is bekend gemaakt. Je kunt als TransFit-lid binnenkort een nieuwsbrief van de teammanager verwachten met meer...

Nieren tot spieren actie voor Triathlon

Binnenkort is Tim 10 jaar getransplanteerd! Om dat te vieren gaat hij op 4 december 10 uur fietsen voor de TransFit Triatlon. Het geld dat hiermee opgehaald wordt, wordt gebruikt om het triathlon team binnen TransFit een goede start te...

OVER DE COÖRDINATOR

Naam: Marcia Navest

Ik ben Marcia en 39 jaar. Ik ben al bijna 18 jaar long getransplanteerd en ruim 1 jaar nier getransplanteerd. Ik doe zelf niets liever dan tennissen en ben al jaren lid bij Sport en Transplantatie en sinds een aantal jaar coördinator van het tennisteam.

Neem contact op met Marcia over Tennis

13 + 5 =

STEUN JIJ ONZE TENNIS ?

Kies bij project “Tennis”

Bedrag

"NOOIT GEDACHT ZOIETS NOG TE KUNNEN MEEMAKEN"

ONZE BROCHURE

CONTACT
Stichting Sport en Transplantatie

Contact of post sturen

KvK: 41194401
RSIN: 80207357

NOCNSF en Transfit
NOCNSF en Transfit
Geverifieerd door MonsterInsights