TAFELTENNIS

OVER TAFELTENNIS

Wie heeft er niet op zijn vakantie of op de middelbare school een keer een batje vastgehouden en een spelletje tafeltennis gespeeld!

Tafeltennis kan heel intensief zijn en dan bouw je een goede conditie op. Maar je kunt het ook op een recreatief niveau beoefenen en dan werkt het heerlijk ontspannend.

Bij TransFit wordt het op diverse niveaus gespeeld. Dat kan als beginner om te leren hoe je de sport leuker kunt maken. Maar dat kan natuurlijk ook om te oefenen voor een wedstrijd.

WAAR EN WANNEER ?

We trainen op diverse locaties in het land, we proberen het zo centraal mogelijk voor iedereen te organiseren.

We trainen over het algemeen in het weekend. Vaak hebben we een ochtend of een middagsessie. We trainen dan ongeveer 2 x 1,5 uur per keer.

VOOR WIE?

Voor mensen die na een transplantatie (weer) willen gaan sporten. Je speelt met je eigen batjes en balletjes.

ONS ADVIES…

Mocht je interesse hebben om bij TransFit te tafeltennissen, dan adviseren we je om een keer gratis mee te komen spelen.

Zo kun je zelf ervaren of het iets voor je is.

Verder adviseren we je dat, als je lid bent van een tafeltennisclub, daar ook traint en, als je dat leuk vind, ook competities te spelen.

WAT DOEN WE?

Het streven is om minimaal zes en maximaal twaalf keer per jaar te trainen. Een training is meestal twee keer anderhalf uur.

Bij een training laten we je technieken zien, en vertellen we je hoe je jezelf goed opwarmt. Zo voorkom je blessures.

Natuurlijk spelen we ook tegen elkaar omdat je zo het spel het beste kunt leren en je elkaar ook leer kennen. Naast het sporten is gezelligheid bij onze tafeltennissers zeer belangrijk.

HET LAATSTE NIEUWS VAN TAFELTENNIS

Een brief schrijven na Transplantatie

Een brief schrijven aan de nabestaanden van jouw donor. Wanneer en en hoe doe je dat? Het is een vraag die een van onze leden, Aris Jan van Ek, al jaren bezig hield. Hij deed er samen met nabestaande Evera Voskuil onderzoek naar onder...

WTG nieuws

WTG 2023 Perth (AUS) (april) De Early Bird voorinschrijving (iets goedkoper) begint op al op 15 april tot 15 oktober 2022. Je rijgt in de derde week van april een infobulletin over de WTG 2023. Als je vragen heb over kosten, deelname of...

ETDSC nieuws

ETDSC 2022 Oxford (UK) (augustus) De Europese Spelen van 21 tot 27 augustus in Oxford gaan door, met een voorbehoud m.b.t. COVID ontwikkelingen. Uit een deelname enquête blijkt dat we met een grote ploeg van tussen de 30 tot 50 deelnemers...

Programma ETDG bekend

OXFORD 22-28 augustus 2022 Het sport- en activiteiten programma van de European Transplant and Dialysis Games (ETDG) 2022 is bekend gemaakt. Je kunt als TransFit-lid binnenkort een nieuwsbrief van de teammanager verwachten met meer...

Nieren tot spieren actie voor Triathlon

Binnenkort is Tim 10 jaar getransplanteerd! Om dat te vieren gaat hij op 4 december 10 uur fietsen voor de TransFit Triatlon. Het geld dat hiermee opgehaald wordt, wordt gebruikt om het triathlon team binnen TransFit een goede start te...

OVER DE COÖRDINATOR:

Naam: Ik ben Harm Bulthuis en ik tafeltennis sinds 2018. 
Ik ben in 2019 getransplanteerd, ik heb het geluk dat ik een nier heb mogen ontvangen. Na de transplantatie ben ik zo spoedig mogelijk weer gaan sporten. Ik wil beter worden in de sport en ben in training voor de European Transplant Games in 2022 en de World Transplant Games in 2023!

Neem contact op over Tafeltennis

6 + 15 =

"NOOIT GEDACHT ZOIETS NOG TE KUNNEN MEEMAKEN"

ONZE BROCHURE

 

CONTACT
Stichting Sport en Transplantatie

Contact of post sturen

KvK: 41194401
RSIN: 80207357

NOCNSF en Transfit
NOCNSF en Transfit
Geverifieerd door MonsterInsights