TRANSFIT SPORTMEDAILLE

TransFit Sportmedaille

BEGIN MET DEZE UITDAGING

De sportmedaille is bedoeld als aanmoediging om je herstel voort te zetten door te bewegen en het plezier van sport te ontdekken. De medaille en certificaat zijn het bewijs dat het je is gelukt.

De tekst; “Curea ad Donum Vitae” betekent “Zorg voor de Gift van leven.”. Dat doe je door te bewegen maar je roept er ook anderen mee op om te zorgen voor meer ‘Gifts of Life’ door te registeren als donor.

TransFit Sportmedaille

Wat moet je ervoor doen?

We vragen geen wedstrijdprestatie van je, de opdracht is heel eenvoudig: zorg dat je stap voor stap je fitheid verbetert zodat je weer inspanningen kunt verrichten.

We vragen je om een stuk te zwemmen, te fietsen en te wandelen. Daar mag per afstand je zo lang over doen als jij wil maar om je te prikkelen vragen we je om je tijd. Er is geen tijdslimiet, je mag zelfs halverwege een rustpauze nemen. Jouw doel telt.

Om bij dat bewegen en sport ook mensen te ontmoeten ben je welkom bij onze trainingen. Als je bij twee van die trainingen meedoet, op het niveau dat jij aan, kan heb je aan de vierde en vijfde voorwaarde voldaan.

Wij hopen dat je zo het plezier van sporten en bewegen (her)ontdekt, misschien jouw favoriete sport vindt en contact maakt met mensen die jouw ervaring als  getransplanteerde delen.

Als je de uitdaging hebt volbracht nodigen we je uit op de jaarlijkse Nationale TransFit sportdag. We reiken dat de medaille en het certificaat uit. Wij vinden namelijk dat je daar trots op mag zijn 

TransFit Sportmedaille

Wil je de uitdaging aangaan?

Dat kan als je de volgende stappen zet:

Je voldoet aan deze voorwaarden:
(1) Je bent minimaal 1 jaar getransplanteerd.
(2) J
e bent stabiel ingesteld bent op je medicatie. (3) Je arts vind dat voldoende gerevalideerd bent om te beginnen. 

Schrijf je in via een van deze opties:

OPTIE 1: Als je al lid bent van stichting Sport en Transplantatie en vul alleen het groene formulier in. Deelname is gratis

OPTIE 2: Vul het groene formulier in en wordt vervolgens lid van Sport en Transplantatie. Klik hier of op de <Ik word donateur – lid> knop daaronder. Deelname is dan ook gratis

OPTIE 3: Als je geen lid wilt worden vragen we een kleine donatie. Vul het groene formulier in en doneer eenmalig € 10 via het blauwe kader.  Kies bij project: < Bijdrage voor sportmedaille>  

Hoe gaat het verder ?
Binnen een week ontvang je het deelname formulier en een instructie hoe je kunt beginnen. Hiermee kun je bijhouden wanneer je elk van de vijf voorwaarden hebt behaald. (Je kunt de instructie onderaan alvast downloaden.)

Hoe lang heb ik de tijd?
Je hebt twee jaar de tijd om aan de voorwaarden te voldoen. Wij weten dat herstel tijd nodig heeft, maar we weten ook dat een beetje druk helpt om door te zetten. (We kunnen, in bepaalde omstandigheden, twee keer een jaar verlenging geven.)

Wanneer krijg ik de medaille ?
Als je aan alle onderdelen hebt voldaan nodigen we je uit voor de eerstvolgende Nationale TransFit Sportdag. Daar reiken we de medailles en certificaten uit. Je kunt op deze dag nog meer ontdekken over sport en bewegen en je kunt er meer getransplanteerden ontmoeten.

Natuurlijk kunnen we de medaille en het certificaat ook naar je opsturen, maar dat vinden we minder leuk.

GA SAMEN OP WEG

Herstel is nog leuker en vaak makkelijker als je het samen doet. Wij geven je de kans om samen met een naaste de Sportmedaille te behalen. Is jouw naaste ook jouw donor dan is het nog meer bijzonder en ook dan kan het. 

Schrijf hem of haar in en ook zij kunnen deelnemen en krijgen na afronding de medaille.

BEN JIJ EEN DONOR ?

Heb jij een nier, een lever of stamcellen gedoneerd dan kun je ook deelnemen. Als jouw ontvanger een naaste is dan is het geweldig op samen op weg te gaan. Maar ook als een altruïstische donor kun je ook meedoen.

Je geeft ons ook de kans om jouw in onze groep te bedanken door samen met ons te ervaren hoe wij omgaan met jouw bijzondere “GIFT OF LIFE”.

IK SCHRIJF ME IN VOOR DE SPORTMEDAILLE

* Kies een optie

Ik voldoe aan deze voorwaarden (alleen indien getransplanteerd)

11 + 11 =

DE SPORTMEDAILLE WORDT MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

IK DONEER AAN TRANSFIT ?

Bedrag

Je kunt ook een sport steunen door deze bij project <Donatie voor een sport> te te kiezen. Geef in het bericht aan welke sport. Of kies < donatie voor onderzoek>, in dat geval reserveren we de donatie voor onderzoek naar sport en bewegen na transplantatie.

"IK KAN EN WIL WEER PRESTEREN"

Gegevens
Stichting Sport en Transplantatie
Adres: Neem contact op
KvK: 41194401
RSIN: 80207357

FOLDER 2022

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:

en

Geverifieerd door MonsterInsights