TRIATHLON

OVER DE TRIATHLON

Zwemmen, fietsen en lopen.

Je doet drie sporten, die elk op zich  al een uithoudingsproef zijn, achter elkaar en zelfs als je van sportonderdeel wisselt gaat de race gewoon door. Gemaakt voor mensen die van een uitdaging houden.

Vanaf eind 2021 is er binnen TransFit een triathlon groep en in 2023 staat triathlon als individuele sport op de agenda van de WTG (World Transplant Games) De triathlon kan op verschillende lengtes en niveaus gedaan worden.

 

WAAR EN WANNEER ?

N.t.b.

TIM IN ACTIE OP 4 DECEMBER

Tim is op 30 november 2021 tien jaar getransplanteerd. Hij viert dit met een sportieve actie om hiermee het triathlon team in gang te zetten en financieel te ondersteunen.

Hij gaat 10 uur op zijn racefiets fietsen, je kunt dit volgen via Zwift. Lees meer over de actie in DIT BERICHT.

Je kunt Tim (en het triathlonteam) steunen door te doneren aan zijn Crowdfunding actie op deze pagina (zie volgende blok)

 

[paytium name="Mijn crowdfunding project"] [paytium_progress label="TIM's Crowdfunding Triatlon" goal_amount="1200" crowdfunding_id="Tim_doel" /] [paytium_field type="open" label="Bijdrage" required="true" /] [paytium_field type="name" label="Naam" required="true" /] [paytium_field type="email" label="Email" required="true" /] [paytium_total label="Bedrag" /] [paytium_button label="Steun dit doel" /] [/paytium]

Neem contact op met Tim over meedoen bij het Triatlon team

10 + 3 =

ONS ADVIES…

Vul het contactformulier op deze pagina in en kom een keer meetrainen!

Naast bij TransFit trainen is ons advies om je in jouw woonomgeving aan te sluiten bij een Triathlon vereniging om daar samen te trainen en trainings advies te krijgen.

WAT DOEN WE ?

Op dit moment zijn we de triathlon ploeg aan het vormen en zoeken we enthousiaste tri-atleten die orgaan- of stamcel-getransplanteerd zijn. 

We proberen mee te trainen met de zwemploeg, de atleten en het wielrenteam. Daarnaast gaan we binnenkort een eerste bijeenkomst plannen van het triatlon team.

TRIATHLON VOOR IEDER

Voor jou als je op zoek bent naar een uitdagende en leuke sport om het sporten weer op te pakken of verder te groeien in het sporten na je transplantatie.

Je hoeft geen topsporter te zijn om plezier te beleven aan een triatlon. Een Iron man is voor iedereen een uitdaging, gelukkig ben je ook al een triatleet als je 500 meter kunt zwemmen, 20 kilometer fietst en 5 kilometer loopt.

Veel hangt af van welk doel je jezelf stelt. Hoge verwachtingen koppelen aan weinig training zal waarschijnlijk tot een zware wedstrijd leiden.

HET LAATSTE NIEUWS VAN TRIATLON

Een brief schrijven na Transplantatie

Een brief schrijven aan de nabestaanden van jouw donor. Wanneer en en hoe doe je dat? Het is een vraag die een van onze leden, Aris Jan van Ek, al jaren bezig hield. Hij deed er samen met nabestaande Evera Voskuil onderzoek naar onder...

WTG nieuws

WTG 2023 Perth (AUS) (april) De Early Bird voorinschrijving (iets goedkoper) begint op al op 15 april tot 15 oktober 2022. Je rijgt in de derde week van april een infobulletin over de WTG 2023. Als je vragen heb over kosten, deelname of...

ETDSC nieuws

ETDSC 2022 Oxford (UK) (augustus) De Europese Spelen van 21 tot 27 augustus in Oxford gaan door, met een voorbehoud m.b.t. COVID ontwikkelingen. Uit een deelname enquête blijkt dat we met een grote ploeg van tussen de 30 tot 50 deelnemers...

Programma ETDG bekend

OXFORD 22-28 augustus 2022 Het sport- en activiteiten programma van de European Transplant and Dialysis Games (ETDG) 2022 is bekend gemaakt. Je kunt als TransFit-lid binnenkort een nieuwsbrief van de teammanager verwachten met meer...

Nieren tot spieren actie voor Triathlon

Binnenkort is Tim 10 jaar getransplanteerd! Om dat te vieren gaat hij op 4 december 10 uur fietsen voor de TransFit Triatlon. Het geld dat hiermee opgehaald wordt, wordt gebruikt om het triathlon team binnen TransFit een goede start te...

OVER DE COÖRDINATOR

Naam: Tim Hartman

“Ik ben Tim, nier-getransplanteerd en de coördinator van het team. Op mijn 16de ben ik gaan hardlopen. Vlak voor mijn transplantatie leek het me leuk om een triathlon uit te proberen maar vanwege mijn ziekte moest ik dit uitstellen tot na de transplantatie. Ik merk dat sporten mij helpt in herstel en energie gedurende de week.”

"NOOIT GEDACHT ZOIETS NOG TE KUNNEN MEEMAKEN"

ONZE BROCHURE

CONTACT
Stichting Sport en Transplantatie

Contact of post sturen

KvK: 41194401
RSIN: 80207357

NOCNSF en Transfit
NOCNSF en Transfit
Geverifieerd door MonsterInsights