BELANGRIJKE DOCUMENTEN

DOCUMENTEN VOOR LEDEN

Sport en Transplantatie heeft sporters en donateurs die worden beschouwd als leden. Voor deze leden heeft de stichting een aantal documenten beschikbaar die behulpzaam zijn bij de activiteiten die je als lid kunt of wil doen. Wij verwachten van onze leden dat ze zich aan de regels in deze documenten houden. De regels zijn bedoeld om onze doelstellingen makkelijker te bereiken.

LEDENREGLEMENT

Voor alle sporters gelden de regels zoals je die ook als ‘gewoon’ sporter beoefend. Maar als je lid bent van Sport en Transplantatie zijn er een aantal aanvullende regels die gelden voor alle leden.

TRANSFIT LOGO

Als je sport na een transplantatie dan zien we je dit graag doen onder de vlag van TransFit. Hoe, waar en wanneer je het logo van TransFit kunt gebruiken kun je in dit document lezen.

SOCIALE MEDIA

De verhalen van sporters na een transplantatie kunnen mensen inspireren. Sociale media helpen daarbij. Daarvoor hebben we een aantal afspraken op papier gezet. Lees ze hier:

OFFICIËLE DOCUMENTEN

Sport en Transplantatie is een stichting met de ANBI status. Die status vereist dat we inzicht geven in wat we doen en hebben gedaan. De belangrijkste documenten vind je op deze pagina. Ook vind je hier de belangrijkste documenten over het TransFit programma. TransFit is behalve de naam voor het Sporten na Transplantatie ook de naam van het programma waarmee Sport en Transplantatie verder wordt ontwikkeld.

STATUTEN VAN DE STICHTING

Sport en Transplantatie is een stichting en heeft daarom statuten. Deze statuten uit 2018 vormen de basis voor de ANBI status. 

VISIE 2020

In dit document staat de visie van Sport en Transplantatie. De visie vormt de basis voor het TransFit programma. Je vindt er waar we voor staan en hoe we willen ontwikkelen.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Sport en Transplantatie heeft een huishoudelijk reglement met de bestuurlijke en organisatorische regels. Wat daar instaat kun je hier lezen

PRIVACY BELEID

Wij gaan zorgvuldig om met de informatie. Dat is wettelijk verplicht en dat is ook onze wens. Hoe we dat georganiseerd hebben kun je in dit document lezen

JAARVERSLAG 2021

Elk jaar melden we wat we gedaan hebben, hoe Sport en Transplantatie zich heeft ontwikkeld en wat de voortgang van het TransFit-programma is.

FINANCIEEL 2021

Elk jaar melden we hierin wat de inkomsten en uitgaven zijn. Dit wordt geaccordeerd door een kascommissie

OUDERE DOCUMENTEN

Oudere documenten, zoals eerdere jaarverslagen en financiële jaarverslagen kun je in het archief vinden. Druk op de zwarte knop hierboven om dat te bekijken.

"NOOIT GEDACHT ZOIETS NOG TE KUNNEN MEEMAKEN"

Gegevens
Stichting Sport en Transplantatie
Adres: Neem contact op
KvK: 41194401
RSIN: 80207357

FOLDER 2022

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:

en

Geverifieerd door MonsterInsights