Sportdagen voor elk niveau

We komen naar jou toe als TransFit. In de komende jaren gaan we regelmatig een multi sportdag of sportmiddag organiseren in de verschillende regio’s van Nederland. Het is de bedoeling om te ervaren wat sport en beweging na een transplantatie kan betekenen. Maar ook hoe je stapsgewijs over de verschillende drempels kunt komen.

Samen Sporten en ervaringen delen

Op zo’n dag laten we verschillende sporten zien op verschillende niveaus. Je kunt er ook ervaringen uitwisselen met getransplanteerden die al sporten en soms ook met andere sporters met een beperking. Allemaal zullen ze je laten zien wat er mogelijk is als je ‘gewoon begint’.

Sportdagen in elke Regio

We zullen proberen de multi sportdagen te organiseren in of nabij de steden waar de transplantatiecentra zijn, zoals Rotterdam, Utrecht, Groningen en Nijmegen of Maastricht. Maar ook Leiden of Amsterdam hebben we in het vizier. We gaan proberen 4 maal per jaar zo’n dag te organiseren.

De eerste stap is gezet

De eerste dag is op zondag 10 juli in Utrecht. Je kunt er hier het programma voor die dag zien. De volgende multi-sportdag zal op 25 september in Rotterdam zijn. Zodra we meer data hebben gaan we je dat laten weten.

Geverifieerd door MonsterInsights