Het was de eerste 18 holes wedstrijd van de groep getransplanteerde golfers.
Om half 11 zaten in de stralende zon al 3 TransFit golfers, Frank, Bart en Martijn, aan de koffie en thee.

Na de ontvangst met koffie, vlaai en taart was het tijd voor de groepsfoto op de nieuwe teebox van hole 1.

Om 12uur ging de eerste flight de baan in.
Iedereen heeft genoten van Haviksoord, de baan ligt er prachtig bij.
Na binnenkomst werd er gezellig gebabbeld over de goede en de slechte slagen. De tafels werden bij elkaar geschoven en de drankjes werden vlot geserveerd.
Paula, de vrouw van Jos, golfde vandaag niet mee want zij ging 100 kilometer fietsen!!! Oefenen voor de halve triatlon….. Paula, petje af voor deze prestatie.

Na het avondeten deed Jos de prijsuitreiking, en de winnaar was, met vlag en wimpel, Martijn met maar liefst 44 stableford punten. Er werden wat birdy ballen uitgereikt en Ruurd had de eer om de eerste Zoomie prijs in ontvangst te mogen nemen voor een lucky bal die via een boom terug voor de green kwam te liggen waarna hij de bal dicht bij de vlag chipte en een mooie par maakte.
De Zoomie-prijs is ter nagedachtenis van Tonie den Riet in het leven geroepen, hij was lid van de Zoomies, een club vrienden die de Zoomie-prijs uitreiken, Een zoomie is de beste drive die je ooit geslagen hebt (niet persé de longest in een wedstrijd, maar voor die golfer de allerbeste afslag) .
Yvette heeft de prijs iets aangepast, de Zoomie-prijs gaat naar die golfer, die volgens zijn/haar flightgenoten een uitzonderlijke prestatie geleverd heeft, een chip-in, een geweldig bunker-shot, super lange put,etc…..

We hebben met z’n allen een zeer leuke golfdag gehad. Gertie en Piet, hebben de honneurs met plezier waargenomen voor Yvette maar hopen dat zij er de volgende wedstrijd weer bij is.
Nogmaals dank aan iedereen die er vandaag bij was en er een geslaagde dag van hebben gemaakt.
Graag tot de volgende wedstrijd.
Gertie en Piet

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geverifieerd door MonsterInsights