– De financiën voor de wedstrijden. 
Vanaf volgend seizoen betaalt iedereen € 2,00 voor prijzengeld, dus ook de gastspelers.
Het vinden van sponsoren is steeds moeilijker en als we die vinden dan willen wij dat sponsorgeld ergens anders voor inzetten dan voor de prijzen die bij de wedstrijden horen.

– De financiën voor de ETDSC in 2022 en de WTG in Perth 2023. 
Het bestuur heeft “De Club van 100” opgericht.
De club van 100 is een club van 100 personen die met € 10,00 per maand, dus € 120,00 per jaar onze stichting en TransFit willen ondersteunen.
Wij zijn met meer dan 20 golfers, als iedereen 4-5 personen of bedrijven kan vinden in zijn/haar netwerk en deze mensen aan ons kan binden voor minimaal 5 jaar (dan hebben zij ook belastingvoordeel) dan krijgen wij als golfers financieel meer lucht en wordt meedoen met een grote groep met het ETDSC en/of het WTG meer haalbaar.
Wat hebben wij de Club van 100 te bieden? Hier wordt nog over nagedacht, Ze worden in ieder geval op de hoogte gehouden via de nieuwsbrieven, ze worden uitgenodigd voor de jaarlijkse TransFit sportdag (volgend jaar waarschijnlijk 21 mei) Ze worden uitgenodigd bij de golfbijeenkomsten als het golfers zijn, Wij zullen dan met elkaar de greenfee voor deze gasten betalen.
Wij zouden presentaties kunnen geven bij de bedrijven die zich bij ons aansluiten, etc…

– De ETDSC in augustus 2022 in Oxford. 
Het is een mooi programma in een waanzinnig mooie omgeving. Het zou top zijn als wij met een groot team hiernaartoe kunnen gaan.
In het programma staat een 9 holes golfbaan vermeld maar er wordt mogelijk gekeken of de wedstrijd op een 18 holes baan gespeeld kan worden.

Geverifieerd door MonsterInsights