De Dirk Kuyt Foundation gaat het TransFit programma de komende jaren als sponsor ondersteunen. Wij zijn daar als stichting enorm blij met deze steun in de rug.
De Dirk Kuyt Foundation heeft als doel sport bereikbaar te maken voor mensen met elke vorm van beperking. Dat doel sluit naadloos aan bij het streven van #transfit om sporten en bewegen na transplantatie voor iedereen beter mogelijk te maken. Komende jaren ga je de naam van de foundation regelmatig tegenkomen bij evenementen die we gaan organiseren.
Deze week konden we de vele relaties van de #dirkkuytfoundation meer vertellen over het waarom en de invulling van hun steun. Wij kregen na afloop van onze uitleg veel mooie reacties en merkten goede interesse in onze plannen. Wij mochten tijdens de relatiebijeenkomst in Noordwijk onze verhalen vertellen en merkte (opnieuw) dat de drempels op de weg na een transplantatie voor veel mensen onbekend zijn. Maar ook dat onze verhalen veel indruk weken en waardering opleveren.

Behalve financiƫle steun is voor ons ook het netwerk van de Dirk Kuyt Foundation van groot belang. Op die manier kunnen wij verder werken aan de realisatie van het TransFit programma.

Geverifieerd door MonsterInsights