Verslag TransFit Golf bijeenkomst

 

Zaterdag 21 augustus speelde het TransFit Golfteam op de Loonsche Duynen naast de Efteling.

foto: 12 golfers van het TransFit team en 9 gastspelers.

Ze gingen vol goede moed de baan in nadat zij eerst ontvangen waren met heerlijke koffie en een worstenbroodje, je bent tenslotte in Brabant!!!
De baan was mooi, de greens liepen echter niet supersnel. De baan was van de Efteling, maar die werd afgestoten. Gelukkig is er een partij die de baan overgenomen heeft. Nu wordt er hard gewerkt om de baan weer op niveau te krijgen.
Vandaag speelde Jeroen Bastiaanse voor het eerst mee. Hij heeft al kennis gemaakt met de wielrenners, nu kwam hij bij de golfers. Jeroen, welkom, we hopen dat jij nog vaker komt meespelen.
Een bijzondere vermelding ook voor Kees Jan Grin, Hij heeft 3 maanden geleden na een val tijdens het wielrennen zijn heup gebroken en nu kwam hij met een nieuwe heup weer meedoen. Wat stoer om zo snel er alweer voor te gaan. Op de fiets gaat hij ook alweer heel lekker heb ik begrepen.
Kortom, het was weer een heerlijke dag met mooi weer en veel lieve mensen. Wat zijn wij toch allen bevoorrecht, we zijn dankbaar voor de tweede kans die wij allemaal gekregen hebben en dankbaar dat wij met elkaar kunnen golfen. Gezondheid blijft het allerbelangrijkst.

Na afloop heerlijk op het terras gezeten, gekletst, gegeten en gedronken en daarna weer naar huis.

Tot de volgende keer, 17 september op Hoenshuis in Limburg.

De uitslagen:
1e plek: Gertie Helden met 37 stbf
2e plek: Martijn Nobel met 33 stbf
3e plek: Piet Kluitmans met 32 stbf.

Mooie resultaten na een mooie dag.

Groeten,
Yvette Draisma
Coƶrdinator van het TransFit Golfteam

 

Foto: het TransFit Golfteam

Geverifieerd door MonsterInsights