HET VERHAAL VAN JIMMY

“Nog geen training vergeslagen”

Ik ben Jimmy Vorstenbosch, 20 jaar oud en drie keer nier getransplanteerd. De reden dat ik nierpatiënt ben is omdat ik urethra kleppen had waardoor ik in de buik van mijn moeder het vocht niet kon afdrijven en zo mijn nier zijn “verdronken”

Voetbal

Ik ben een fanatiek voetballer met erg veel ervaring op het veld. Ik voetbal al sinds mijn vierde bij VV Boskant en heb altijd in de selectie teams gezeten. Met trots mag ik ook zeggen dat ik volgend seizoen deel uitmaak van de hoofdmacht van VV boskant. (Boskant 1 & 2).

In december 2018 kreeg ik te horen van mijn dokter over de stichting Sport en Transplantatie en hun sporten. Ook zat daar voetbal bij en dat boeide mij enorm. Ik ben er vanaf het eerste moment bij geweest en nog nooit een training of bijeenkomst overgeslagen.

Een fantastisch jaar

In augustus 2019 waren the games, daarvoor heb ik ontzettend hard getraind en ben ik fit geworden om daar een zo goed mogelijk resultaat te halen. We haalde daar een zilveren medaille en ben daarom ook ontzettend trots op het team dat we dit hebben weten te bereiken.

Wensen voor de toekomst

We trainen hard met het voetbalteam en het is een leuke ploeg. We begrijpen elkaar omdat we allemaal hetzelfde hebben meegemaakt en dat helpt.

Ik heb al veel meegemaakt, mooie dingen, minder mooie dingen, maar wil aan iedereen doorgeven dat je moet genieten van elk moment, want wij als getransplanteerde weten, het kan zo over zijn..

Blijf sterk en geef niet op.

Wil je meer verhalen lezen ?

En denk je nu: Dit wil ik ook ?

"IK KAN GEWOON WEER MEEDOEN"

ONZE BROCHURE

CONTACT
Stichting Sport en Transplantatie

Contact of post sturen

KvK: 41194401
RSIN: 80207357

NOCNSF en Transfit
NOCNSF en Transfit
Geverifieerd door MonsterInsights